DOLAR
32,4339
EURO
34,7397
ALTIN
2.433,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

HATAY’DA “BİN DÜŞ BİR GÜLÜŞ” ÇOCUK FESTİVALİ

Batmanlı genç iş insanı, dünyaca ünlü aktivist ve sosyal medya uzmanı Bilal Özdemir, 22-23 Nisan 2023 tarihleri arasında Hatay ilinde ‘Ulusal Çocuk Festivali’ düzenliyor.

HATAY’DA “BİN DÜŞ BİR GÜLÜŞ” ÇOCUK FESTİVALİ
REKLAM ALANI
12.04.2023 14:33
277
A+
A-

İstanbul’da yaşayan Batmanlı hemşerimiz sosyal medyada sürekli adından söz ettirirken, ülkemizde yaşanan yüzyılın afetinde duyarsız kalmadı. Batmanlı genç iş insanı, dünyaca ünlü aktivist ve sosyal medya uzmanı Bilal Özdemir, Çocukları unutmadı ve Hatay’da çocuklar için 22-23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk Bayramı’nda çocuklar için festival düzenleyip, Türkiye’de birçok sanatseverlerinde gönüllü olarak hataya topluyor.

“ÇOK CAN, ÇOK HAYAT, ÇOK SEVİNÇ, ÇOK UMUT, ÇOK GÜLÜŞ YİTİRDİ VATANIMIZ”

“Çok can, çok hayat, çok sevinç, çok umut, çok gülüş yitirdi vatanımız. Herkesin hayatında iyileşmesi zor yaralar kaldı. “ diyen Batmanlı genç iş insanı ve aktivist Bilal Özdemir “Ve tüm bu acıların ortasında ne olduğundan, ne yaşadığından (ne yaşayamadığından)  bihaber olan güzel gözlü çocuklarımız kaldı. İstiyoruz ki; güldürelim yüzlerini, biraz olsun dindirelim içlerindeki anlam veremedikleri endişeleri. Evet, belki geri veremeyeceğiz yitirdiklerini ama en azından hissettireceğiz asla yalnız yürümeyeceklerini GezginBurada ve Inter Turkey ailesi olarak bundan önce birçok kez çocuklarımız için yollara dökülmüştük. Çünkü biliriz ki her şey çocukları güldürmekle başlar. Çocuklar gülecek ki dünya yaşanabilir bir hal alsın.” Dedi.

“TEK BİR GÜLÜŞ İÇİNDE BİN TANE DÜŞÜ, UMUDU SAKLAR”

“Tek bir gülüş içinde bin tane düşü, umudu saklar. Biz de güzel yavrularımızın içinde saklı olanı çıkarmak için buradayız. “ şeklinde konuşan Batmanlı genç iş insanı, dünyaca ünlü aktivist ve sosyal medya uzmanı Bilal Özdemir; “Dün, bugün ve daima! Şimdi GezginBurada ve Inter Turkey ailesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda abileri, ablaları olarak depremzede çocuklarımız için Hatay’a yola koyulacağız. Bu yolda bize sanatçı dostlarımız, alanında uzman pedagoglar, tiyatrocular, gönüllüler eşlik edecek. Birlikte oyunlar oynayacağız, dans edeceğiz, resim yapacağız belki de oturup dertleşeceğiz. Buruk geçirecekleri çocuk bayramını onlar için biraz daha eğlenceli hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Elbette ki bu etkinlikte tüm yardımsever dostlarımızdan destek bekliyoruz bu belki bir oyuncak olabilir, belki bir kitap, belki bir hediye; içinizden gelen neyse o. Belki de aramızda palyaço ve sihirbaz arkadaşlarımız da vardır. Ortak amacımız çocukların mutlu olması. Etkinliğimizle alakalı tüm detayları sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, yardım etmek için bizimle iletişime geçip bulunduğunuz ilden destek sağlayabiliriz.  Gülüşlerinizin sebebi olmak için geliyoruz çocuklar, bekleyin! ”  diye konuştu.

“22-23 NİSAN ULUSAL ÇOCUK FESTİVALİ DÜZENLEYECEĞİZ”

Batmanlı genç iş insanı, dünyaca ünlü aktivist ve sosyal medya uzmanı Bilal Özdemir, Hatay’daki çocuklar 22 – 23 Nisan’da Ulusal Çocuk Festivali düzenleyeceklerini söyledi. Batmanlı genç iş insanı, dünyaca ünlü aktivist ve sosyal medya uzmanı Bilal Özdemir; “22-23 Nisan 2023 tarihleri arasında Hatay ilimizde depremzede çocuklar için oyuncak, boyama kitapları, romanlar ve lgs çalışma kitapları ile yayın evleri stand kurarak dağıtacak ve çocuk yazarların katılımı olacak.” dedi. Batmanlı genç iş insanı, dünyaca ünlü aktivist ve sosyal medya uzmanı Bilal Özdemir açıklamasına şöyle devam etti; “Sanat Tiyatrosu, Sirk Gösterisi, Balon Show, Çocuk Konseri, Palyançolar, Çocuk Dansları ve Motivasyon Tırları, Pamuklu Şeker ve Yemek Dağıtımı. Alanında uzman pedegoglar çocuk tramva piskoloji olarak konferans verilecek. Köylerdeki çocukları yanlarında velileri olmak şartıyla alana taşınıp etkinlikten sonra getirildikleri yere bırakılacak”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.