DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

GENÇLİKTE HAVUZ SEFERBERLİĞİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, okulların 14 Haziran’da tatil olmasından dolayı, yaz kurslarına ve özellikle havuzlara ağırlık vermeye başladı.

GENÇLİKTE HAVUZ SEFERBERLİĞİ
REKLAM ALANI
08.06.2024 20:07
70
A+
A-

Batman merkezde kapalı olimpik yüzme havuzu başta olmak üzere, 19 Mayıs’ta 2 yarı olimpik, Aydınkonak’ta 1 yarı olimpik, merkezde 3 portatif havuz, Kozluk’ta yarı olimpik, Beşiri, Hasankeyf, Gercüş ve Sason ilçelerinde birer portatif havuz ile Kayapınar Beldesinde de bir adet portatif yüzme havuzu hizmet verecek. Havaların ısınmasıyla ihtiyaç duyulan yüzme havuzları kentin 4 bir yanında hizmet vereceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk bütün talepleri karşılamaya kararlı olduklarını söyledi.

“HAVUZLARIMIZDA HEM SERİNLEYİN, HEM YÜZME ÖĞRENİN”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Bütün Batman halkından ricamız,  çocuklarını güvenli olan havuzlarımızda uzman yüzme antrenörleri ve cankurtaranlarımız nezaretinde yüzme kurslarına kayıt yaptırmalarıdır. Bunun için bütün personellerimiz görevlerinin başındadır. Bölgemizde oldukça tehlikeli akarsular, barajlar, göller, kanallar ve su göletleri var. Kesinlikle bunlara serinlemek için girilmesin. Havuzlarımızda Haftanın 6 günü 7’den 77’ye herkesin faydalanabileceği saatler ayırdık. 2024 yaz sezonunu havuzlarımızda doğru yüzme öğrenerek geçirmeliyiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.