DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

ŞAMPİYON TAKIMDAN ÖZPERK’E ZİYARET

ŞAMPİYON TAKIMDAN ÖZPERK’E ZİYARET
REKLAM ALANI
15.05.2024 10:13
20
A+
A-

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda şampiyon olarak Süper Lige çıkan Batman İESK Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret etti.

İl Müdürü Özperk’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Batman İESK Kulübü Başkanı Ayhan Arı, Süper Ligte de aynı desteği beklediklerini söyledi. Başkan Arı yaptığı açıklamada; “Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk her alanda bize sahip çıkıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her yıl bizim malzeme ihtiyacımızı, saha sorunumuzu ve farklı taleplerimizi yerine getiriyor. Bütün takımımız adına kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi. Süper Lige çıkan Batman İESK Futbol Takımını tebrik eden İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, her zaman desteklerinin süreceğini ve Batman’ı gururlandırdıklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “Engelliler Haftasında kazanılan şampiyonluk ve yeni sezonda Süper Ligte oynayacak takımımız bizleri sevince boğmuştur. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Yapılan ziyarette Teknik Direktör Osman Seyrek, takım kaptanı Ramazan Altun, tercüman Gökhan Komu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.