DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

GÖZLER AK PARTİ’DE

AK Parti Batman İl Başkanlığı için 25’i resmi, 11’i de gayri resmi olmak üzere 36 kişi İl Başkanlığı için Batman ve Genel Merkez nezrinde temaslarını sürdürüyor.

GÖZLER AK PARTİ’DE
REKLAM ALANI
27.05.2024 15:23
9
A+
A-

Batman’da resmi başvuru yapanların arasında temayül yoklaması yapıldı. Sonuçlar AK Parti Genel Merkezine gönderildi. Konuyla ilgili olarak BHA Medya Grubunun Haber Merkezine açıklamada bulunan AK Parti’nin bazı kurucu isimleri ve gönül verenleri şunları söyledi; “AK Parti Batman’da son yıllarda heyecanını tamamıyla kaybetmişti diyebiliriz. Devlet nezrinde yapılan yatırımlar elbette takdire şayandır. Ancak AK Parti İl Başkanlığı öyle sıradan bir mevki değildir. Bu makama gelecek il Başkanının, yönetiminin, Kadın Kollarının, Gençlik Kolları ve bütün birimlerinde görev yapacak isimlerin ciddi anlamda karşılığının olması lazım. Yönetime girecek her isim saygın ve her kesimi kucaklayabilecek bir kapasitesinin olması gerekir. İpler benim elimde olsun, kimin olacağı önemli değil mantığını artık AK Parti gönüllüleri kabul etmiyor. AK Parti İl Başkanlığı halkın sorunlarına çözüm bulduğu, derdini anlattığı ve kendilerini iyi hissedecekleri yerler olmalıdır. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman için 2 kere düşünmesini rica ediyoruz. Batman’ın geleceği İl Başkanının da güçlü olmasına bağlıdır. AK Parti’de kazanan atanacak İl Başkanı değil, Batman ve halkı olmalıdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.