DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
30°C
Batman
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

SEBATİ, GENÇLERİN MİSAFİRİYDİ

SEBATİ, GENÇLERİN MİSAFİRİYDİ
REKLAM ALANI
21.03.2024 12:18
3
A+
A-

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Gençlik İftarı” programına katıldı.

Masaları tek tek dolaşarak gençlerin hal ve hatırını soran Ceylan, gençlerle sohbet ederek, onların düşüncelerini dinledi ve sorularına cevaplar verdi. Bazı  öğrencilerle muhabbet eden Ceylan, gençlerin gelecek hedef ve kariyerleri konusunda düşüncelerini paylaştı.

Gençlerle görüş alışverişinde bulunan Ceylan, öğrencilere hayata cesaret ve özgüvenle bakmaları tavsiyesinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda  sohbet imkanı bulan gençler, Başkan adayı Ceylan’ın  ziyaretinden ve kendilerine gösterdiği yakınlıktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Gençlere yönelik hayata geçireceği projeler ve hizmetlere ilişkin de bilgi veren Ceylan, Batman’a dair projelerini ve hedeflerini anlattı.

Ceylan, “Mübarek Ramazan’da sizler gibi güzel  ve çalışkan gençlerle iftar sofrasında bir araya gelmek bizlere de büyük keyif veriyor. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınızdan Allah razı olsun. İnşallah belediyeyi kazandığımız da sizlere yönelik güzel projelerimizi de hayata geçireceğiz.”  Dedi.

Üniversitede okuyan gençlerin okumalarına destek olmak için, burs vereceklerini belirten Ceylan, “İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine bu öğretim sezonu sonuna kadar 1.300 tl aylık burs vereceğiz. Belediyemizin askıda yemek projesiyle öğrencilerimize öğle yemeğini veriyordu, şimdi yurtlarda kalan öğrencilerimize bir güzellik yaparak akşam yemek ücretini de Gençlik ve Spor müdürlüğüyle görüşüp biz üstleneceğiz. Ayrıca öğrencilerimize özel ulaşım kartı vereceğiz, ücretsiz ulaşım hizmeti sunacağız. ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.