DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

İMADEDDİN EKMİŞ, ‘YENİDEN REFAH’ DEDİ

2019 Yerel seçimlerinde Batman merkeze bağlı Balpınar Beldesinde seçimleri 50 oyla kaybeden iş insanı İmadeddin Ekmiş, seçim kararını verdi.

İMADEDDİN EKMİŞ, ‘YENİDEN REFAH’ DEDİ
REKLAM ALANI
12.02.2024 10:36
95
A+
A-

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine Balpınar Belde Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi’nin adayı olduğunu açıklayan Ekmiş, bütün Balpınar halkından hizmet etmek için oy vermelerini istedi. Balpınar beldesinde bütün ailelerle, kanaat önderleriyle ve kurulan komisyon sonrası adaylık açıklaması yaptıklarını belirten İmadeddin Ekmiş; “Yeniden Refah Partisinden Balpınar adaylığımızı açıkladık. Beldemize ve hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Seçimler demokrasinin gereğidir. Bizde demokrasinin gereği olarak halkımızın isteği doğrultusunda hizmet etme yarışında yola koyulduk. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu. Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ise, 31 Mart yerel seçimlerine bütün belediyelerde güçlü ve temiz geçmişleri olan adaylarla yola çıktıklarını yerel seçimlerinde tarih yazacaklarını söyledi. Başkan Yamaç; “Balpınar Belde Belediye Başkanlığı adayımız İmadeddin Ekmiş’e ve Partimize hayırlı ve uğurlu olsun. Belde’de en güçlü parti ve adayı ile seçimlere giriyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.