DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

DEVA Partisi Batmanda seçim çalışmalarına start verdi

DEVA Partisi Batmanda seçim çalışmalarına start verdi
REKLAM ALANI
22.02.2024 11:10
6
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batmanda 2024 yerel seçim çalışmalarına DEVA Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Emin Ekmen’in katılımıyla düzenlen toplantı ile Bismillah diyerek start verdi.

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya, DEVA Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanımız Sayın Şehmus Yılmaz, Batman Belediye Başkan Adayı Erdi Işık, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, Kozluk İlçe Başkanı Şirin Baz, Gercüş İlçe Başkanı Emin İlik, İl genel meclis üyeleri ile ilçe belediye başkan adayları ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıdan sonra Sayın Ekmen, İl Başkanı Sayın Şehmus Yılmaz, belediye başkan adayları ve meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yaparak esnafın talep ve ihtaçlarını dinledi.

Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Sayın Ekmen, memleketinin en iyi hizmeti hak ettiğini söyledi.

Sayın Ekmen, DEVA kadrolarının liyakat sahibi ve ehil insanlardan oluştuğunu belirtti.

DEVA’nın Batman adayları gerekli hizmeti yapacağına inandığını söyleyen Sayın Ekmen, şu ifadeleri kullandı:
“Bizim kadrolarımızda ranta yer yok, adamcılığa yer yok, rüşvete yer yok ve çalma yok.”

“Batman benim için ayrı bir yere sahip. Batman benim memleketim ve benim gurur kaynağım. Hemşerilerim en iyi hizmeti hak ediyor. Gerek kadrolarımız gerek se adaylarımızla birlikte çalışmaktan asla geri durmayacağız.

Bize emanet edileni hakkıyla koruyarak hizmet ederek layıkıyla görev yapacağız. Peygamber efendimizin; insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisini düstur edindik. Adaylarımız Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi memleketim Batman’da da en iyi hizmeti ve en iyi yönetim anlayışı için yanınızda olacaktır. Bizler ulaşılabilenleriz. Her zaman yanınızda olacağız. Sizlerden desteklerinizi bekliyorum.”

İl Başkanımız Sayın Yılmaz ise DEVA adaylarının Batman için elini taşın altına koymaktan geri durmayacak adaylar olduğunu ifade etti.
Yılmaz, Batman için çok çalışacaklarını ve hizmetten geri durmayacaklarını kaydetti.
Yılmaz, “Allah’ın izniyle seçim çalışmamıza Bismillah diyerek başladık. Güçlü adaylarımız ve vasıflı kadrolarımızla birlikte hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için sahadayız. Her platformda reçetenin DEVA olduğunu dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Bizler yarınlar için çalışanlarız, bizler çocuğuna güzel bir yaşam sunmak için emekçi babanın alın teriyiz, bizler torpile kurban giden atanamayan gençlerimizin sesi ve hizmetten mahrum kalan halkımızın kapı komşusuyuz. Biz sorunlar değil çözüm üreterek halkımıza hizmet etmek için bu yola baş koyduk. Var gücümüzle yorulmadan, durmadan ve bıkmadan çalışacağız. Vasıflı kadrolarımızla ve işin ehli adaylarımızla her daim halkımızın yanındayız. Genç kardeşlerime sesleniyorum sizin geleceğiniz bize emanet, biz bu emanete hakkıyla sahip çıkacağız. Sizlerin desteğiyle ve beraber yarınları inşa edeceğiz. DEVA sizin eviniz, DEVA sizin emeğiniz DEVA sizin geleceğiniz. Geleceğimize birlikte yön verelim, geleceğimize birlikte sahip çıkalım.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.