DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

“ŞEHRİ DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, AK Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulunarak kadınlarla bir araya geldi.

“ŞEHRİ DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”
REKLAM ALANI
28.01.2024 22:44
7
A+
A-

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan “Klasik belediyeciliğin dışında ekolojiyi, çevreyi, doğayı ve istihdamı merkezine alan bir belediyecilik anlayışı ile şehrimizin ekonomik, sosyal, çevresel ve kültürel olarak gelişmesini sağlayacağız” dedi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda sorun ve talepleri not alan Belediye Başkan Adayı Ceylan, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla belediye başkan adayı olarak açıklandığı belirtti. Şahsım ve tüm Batmanlı hemşerilerim adına Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekilimiz Sayın Nasıroğlu’na teşekkür ediyorum diyen Başkan Adayı Ceylan “Önümüzdeki bu süreçte siz kıymetli kadınlarımızın desteğine, sizlerin gayretine ihtiyacımız olacaktır. Kadın kolları teşkilatımızla beraber çalışmanız ve onlarla beraber hareket etmeniz bizleri gerçekten sevindirip gururlandıracaktır” AK Parti teşkilatının elde edilen seçim başarılarında ve çalışmalarında kadın kolları teşkilatının azımsanmayacak şekilde katkısının büyük olduğuna dikkati çeken Başkan Adayı Ceylan “Sizlerle birlikte başarılı bir seçim süreci geçirip sonucunda zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Halkımıza hizmet etme yolunda en önemli adım yerel seçimler ve belediyeciliktir. Türkiye Yüzyılı inşası yolunda var gücümüzle çalışmak suretiyle bu yerel seçim sürecini siz kadınlarımızın desteği sayesinde zaferle taçlandıracağız” diye konuştu. Klasik Belediyecilik yapmayacaklarını söyleyen Başkan Adayı Ceylan “Şehri daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çıktığımız bu yolda Batman’ı hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız. Klasik belediyeciliğin dışında ekolojiyi, çevreyi, doğayı ve istihdamı merkezine alan bir belediyecilik anlayışı ile şehrimizin ekonomik, sosyal, çevresel ve kültürel olarak da gelişmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.