DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Ramanlı’dan Cumhuriyet gazetesine cevap!

Ramanlı’dan Cumhuriyet gazetesine cevap!
REKLAM ALANI
31.01.2024 11:06
6
A+
A-

HÜDA PAR’ın hafta sonu Diyarbakır’da seçmeli anadil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği “Anadilimi Seçiyorum” panelinin yankıları sürüyor.

Panelde önemli konulara değinen Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın konuşmasından bir bölümü alıntılayan Cumhuriyet gazetesi, “HÜDA PAR’lı vekil Ramanlı Cumhuriyete darbe diyerek saldırdı” başlıklı haberinde Ramanlı’nın cumhuriyete saldırdığı iddia ve hezeyanında bulundu.

Cumhuriyet gazetesinin kendisini hedef alan haberine sosyal medya hesabından cevap veren Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“Evin sahibi evine sahip çıktıkça alıyor bunları bir telaş bir telaş… (LOL) Biz, dinimize de dilimize de sahip çıktıkça tek tipçi mahalleden koro halinde gürültüler yükseliyor. Kürtçe de bizim Türkçe de bizim. Sünni de bizim Alevi de bizim. Yoksul da bizim zengin de bizim. Bayrak da Devlet de Cumhuriyet de hepimizin. Ok? (Te got erê?)”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.