DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

‘3310’dan Tüm Birimlere’ Galası yapıldı

3310’dan Tüm Birimlere filminin galası Batman’da Petrol City AVM’de yapıldı.

‘3310’dan Tüm Birimlere’ Galası yapıldı
REKLAM ALANI
15.01.2024 00:04
25
A+
A-

Belçika Brüksel, İstanbul ve Diyarbakır’da çekilen filmin galasına oyuncular ve teknik ekip tam kadro katıldı. Yönetmen koltuğuna Mazlum Yiğit’in oturduğu film, bir emniyet müdürünün halkla iç içe bağdaşmasını anlatıyor. Filmin oyuncuları, yapımcı ve yönetmen, gala sonrası yaptıkları açıklamalarda projenin önemine vurgu yaptılar ve ikinci filmle ilgili bilgi verdiler.

BAŞARILI OYUNCU KADROSU

Başarılı, halkın yanında yer alan bir emniyet müdürünün konu alındığı filmde Hakan Meriçliler, Ayhan Taş, Hülya Diken, İskender Bağcılar, İzzet Çivril, Hakan Kara, Nihal Savaç, Ezmira Abay, Osman Koyun, Yaşar Gündem, Nevide Çiçek, Ozan Yıldırım ve İzzettin Altundağ başta olmak üzere çok sayıda oyuncu rol aldı.

ÇOK BEĞENİLDİ

Petrol City AVM’de yapılan Gala töreninde oyuncularla yapılan söyleşinin ardından filmin ilk gösterimi yapıldı. Film çok beğenildi. Ayrıca filme katkı sunanlara plaketler takdim edildi. Petrol City AVM Genel Müdürü Umut Ayer galaya katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Filmin oyuncuları, yönetmeni ve yapımcısı galadan sonra gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

YAPTIĞIMIZ İŞTEN GURURLUYUZ

Hakan Meriçliler (Oyuncu): Böylesine önemli bir filmde rol aldığım için çok mutluyum. Bu filmin bugüne kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok sıcak ve misafirperversiniz. Tamamladığımız filmi sizlerin seyrine emanet etmeye hazırız. Yaptığımız işten dolayı çok gururlu ve mutluyuz.

 

FİLMİN ÇEKİM HİKAYESİ ÇOK ÖNEMLİ

İskender Bağcılar (Oyuncu):Bu filmin çekim hikayesi en az film kadar önemlidir. Bizler ekip olarak bu filmi çektikten sonra ilk kez burada izledik. Çok güzel bir film ortaya çıkmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

BU İLK FİLMİM

Nihal Savaç (Oyuncu) : Diyarbakır’da yaşayan biri olarak bu filmde rol aldım. Bu ilk filmim olması nedeniyle çok özel bir proje benim için. Mazlum Yiğit’in hayali olan bu filmde yer almak beni çok mutlu etti. Umarız seyircilerimizde beğenir.

FİLMDE ÇOK İYİ İŞLENDİ

Osman Koyun (Oyuncu): Emekli bir edebiyat öğretmeni olarak Diyarbakır’a atanmış orada kendi hikayesinde  özünde iyi bir hoca Diyarbakır’da genç bir kıza aşık oluyor. Kavuşamama öyküsü ve filmde çok iyi işlenmiş durumda. Severek bu rolde oynadım. Herkesin emeğine sağlık . Ekibimiz çok iyiydi , özveriyle çalıştık. Zorlu süreçler atlattık ama keyifle bitirdik. Bugün çok güzel bir ambiyans içerisinde filmi izledik.

İLK BURADA İZLEDİK

Nevide Çiçek (Oyuncu): Ben filmde bir polisi canlandırıyorum.  Bizde filmi birlikte ilk kez burada izledik. Filmde rol alan oyuncu arkadaşlarımızdan çok destek gördük. Umarım seyircimiz de filmden memnun kalır.

BİR HAYAL ÜRÜNÜ

Fevzi Özgen (Yapımcı): Ben filmin son aşamasına girdim. Mazlum Hoca ile, Yapım Koordinatörümüz Gülsüm Hanım ile sayesinde tanıştık. Mazlum Hoca bir hayali olduğunu ve bu hayali gerçekleştirmek istediğini belirtti.  Biz de burada devreye girdik. Filmin tamamen hayal ürünü olduğunu belirtmek istiyorum. Film Diyarbakır’da bir Emniyet Müdürü’nün halkla iç içe bağdaşması, halkı kucaklamasını anlatıyor. İzleyenler umarım memnun kalırlar.

2 YIL SÜRDÜ

Mazlum Yiğit (Yönetmen): Kısıtlı bir bütçeyle yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Yapımı 2 yıl sürdü. 2. Filmde bambaşka bir kadro olacak. Başrollerimizin bir kısmım ikinci filmde rol alacak. İkinci filmde insanları ağlata ağlata sinemadan çıkaracağız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.