DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

‘YILIN EN İYİ İNOVASYON YARATAN GENÇ GİRİŞİMCİ’ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ, YAKUP KÜÇÜKLER

Gazeteci ve Yazar Melek Şenol bu röportajında ise başarılı genç girişimci Yakup Küçükler’i konuk etti.  

‘YILIN EN İYİ İNOVASYON YARATAN GENÇ GİRİŞİMCİ’ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ, YAKUP KÜÇÜKLER
REKLAM ALANI
07.12.2023 22:30
133
A+
A-

Röportaj –  Melek ŞENOL

‘YILIN EN İYİ İNOVASYON YARATAN GENÇ GİRİŞİMCİ’ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ, YAKUP KÜÇÜKLER

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarına katkı sunan Yakup Küçükler, 6. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik ödül töreninde öne çıkan başarılı isimler arasında yer aldı.

Yazıları ve röportajlarıyla Gazeteci – Yazar Melek Şenol, başarılı bir yazıya daha imza attı.

Melek ŞENOL

Gazeteci ve Yazar Melek Şenol bu röportajında ise başarılı genç girişimci Yakup Küçükler’i konuk etti.

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluk köprülerini güçlendiren iş insanı Yakup Küçükler, 6. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi İnovasyon Yaratan Genç Girişimcisi” ödülüne layık görüldü. Küçükler, mobilyacılıktan inovasyona uzanan geniş bir iş portföyüyle biliniyor. Mersin kökenli iş insanı, mobilya sektöründeki 30 yıllık tecrübesini, sosyal sorumluluk projeleri ve yenilikçi girişimleriyle birleştirerek örnek bir kariyer yolculuğu çizmiştir.

Sizlerin de zevkle ve heyecanlı okuyacağınız bir yazı olmasını temenni ediyorum.

Melek Şenol sordu, Yakup Küçükler cevapladı….

Melek ŞENOL – 7 Devlet 1 Millet Ruhuyla Türkiye Azerbaycan Kardeşlik ödüllerinde ‘Yılın En İyi inovasyon Yaratan Genç Girişimci’ ödülüne layık,  neler hissediyorsunuz?

Yakup KÜÇÜKLER – Türkiye Azerbaycan adına böyle anlamlı ödül almak beni ziyadesiyle mutlu etti. Türkiye ve Azerbaycan kardeştir kardeş kalacaktır Karabağ Azerbaycan’dır.

MOBİLYA SEKTÖRÜNDE YARATICILIĞIN ÖDÜLÜ…

Melek ŞENOL – Yakup Küçükler Kimdir, bu işe nasıl başlamıştır?

Yakup KÜÇÜKLER – Yakup Küçükler, Meryap LTD.ŞTİ Yöneticisi Mersin doğumlu ve evli iki çocuk babasıdır.  Yakup Küçükler, Gürcistan’ın Batum merkezli mobilya tasarım ve tedarik firması olan Meryap LTD. ŞTİ’nin başında yer alıyorum. Kendi ifademle “mobilya tasarımı ilk aşkı” olan Küçükler, sektördeki yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekiyoruz.

ÖDÜL VE DUYGULAR

Son Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde “Yılın En İyi İnovasyon Yaratan Genç Girişimci” ödülüne layık görülen Küçükler, bu anlamlı ödülü almanın gururunu yaşıyor. Ödül töreninde Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşliği vurgulayarak, “Türkiye ve Azerbaycan kardeştir ve bu kardeşlik daima sürecek. Karabağ Azerbaycan’dır” ifadelerini kullandı.

MOBİLYA TASARIMI TUTKUSU

Küçükler, mobilya tasarımına duyduğu tutkuyu şu sözlerle açıkladı: “İnsanların ilk aşkı olur, yıllar geçse bile aklının bir köşesinde yer eder. Benim de ilk aşkım mobilya oldu ve bu alanda kazandığım ilk mesleğimdi.”

TASARIMLARDA İFADE EDİLEN UNSURLAR

Şu anda deniz üstü bungalov ev projesi üzerinde çalışan Küçükler, tasarımlarında deniz ve doğa unsurlarını ön plana çıkararak kişisel dokunuşunu yansıtıyor.

GELECEK PROJELER

Gelecek projeleri arasında ise zemin altı 25 metrelik sismik radyal temel projesi üzerinde çalışmalarını sürdüren Küçükler, inovatif yaklaşımını sektöre sunmaya devam ediyor.

Melek ŞENOL – Meryap Ltd. Hikâyeniz nasıl başladı? Bize biraz Kendinizden bahseder misiniz?

Yakup KÜÇÜKLER – Mersin doğumlu evli 2 çocuk babasıyım Gürcistan Batum Merkezli. Mobilya tasarım ve tedarik firma yöneticiyim.

NEDEN MOBİLYA TASARIM?

3 insanların ilk aşkı olur aradan yıllarda geçsede; aklının bir köşesi onda olur. Benimde ilk aşkım mobilya ilk kendi paramı kazandığım meslek.

Melek ŞENOL –  Tasarımlarınızda sizi yansıtan unsurlar nelerdir?

Yakup KÜÇÜKLER – Şuanda deniz üstü bungalov ev projem üzerine tasarımlarım mevcut.

Melek ŞENOL – Gelecek projelerinizin arasında neler var?

Yakup KÜÇÜKLER –  Gelecekteki projem. Zemin altı 25 metre sismik radyal temel projem üzerinde çalışmalarım devam ediyor.

 

Röportaj –  Melek ŞENOL

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.