DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

TUNÇ, YÜCEBAĞ BAŞKAN ADAYI OLDU

Yeniden Refah Partisi 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine kısa bir süre kala, Batman’ın Sason ilçesine bağlı Yücebağ Beldesinin Belde Belediye Başkan adayları Abdullah Tunç’u kamuoyuna açıkladı.

TUNÇ, YÜCEBAĞ BAŞKAN ADAYI OLDU
REKLAM ALANI
04.12.2023 09:19
8
A+
A-

TUNÇ, YÜCEBAĞ BAŞKAN ADAYI OLDU

Yeniden Refah Partisi 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine kısa bir süre kala, Batman’ın Sason ilçesine bağlı Yücebağ Beldesinin Belde Belediye Başkan adayları Abdullah Tunç’u kamuoyuna açıkladı.

Batman’da seçim startını verdiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı ZiyaülHalk Yamaç, partilerinin Yücebağ Belde Belediye Başkan adayının genç iş insanı Abdullah Tunç olduğunu söyledi. İl Başkanı Yamaç; “31 Mart 2024 yerel seçimlerine her zaman hazırlıklı bir partiyiz. Bugün sizlerin huzurunda bölgemizin güzide ilçelerinden Yücebağ Belde Başkan Adayımızı açıkladık. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Başkan adayımız Abdullah Tunç, bölgenin sevilen iş insanlarındandır. Bizde kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağına inandık ve güvendik. Bütün sevenlerimizin desteğini bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” diye konuştu.

ABDULLAH TUNÇ’TAN KİTLESEL KATILIM

Yeniden Refah Partisine adaylık başvurusunun ardından, seçim çalışmalarını yapmak üzere kitlesel olarak katılım sağlayan iş insanı Abdullah Tunç, hedeflerinin güçlü, şeffaf, ilkeli ve yönetilebilir bir Belde Belediyesiyle halka hizmet etmek olduğunu söyledi. Yücebağ Belde Belediye Başkan Adayı Abdullah Tunç; “Yaklaşık bir yıldır bölgemizin ileri gelenleriyle, kanaat önderlerimizle, muhtarlarımızla, halkımızla ve ailelerimizin önde gelenleriyle uzun istişareler sonucunda onların desteğini alarak adaylığımızı açıkladık. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra Yücebağ Beldemize hizmet projeleri hayata geçirilecek. Güçlü bir yönetim, ufku ve vizyonu açık kadrolarla beldemize ve bize bağlı köylerimize en iyi hizmetlerin gitmesi için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu. Başkan adayı Tunç ayrıca, kendisini başkan adayı olarak gösteren başta Genel Başkanları Prof. Dr. Fatih Erbakan’a, İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç’a ve partinin bütün birimlerine de teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.