DOLAR
32,3679
EURO
34,8020
ALTIN
2.395,43
BIST
10.285,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

MARDİN VE İSTANBUL’DA KAN SİYASETİ ŞEKİL BULDU

MARDİN VE İSTANBUL’DA KAN SİYASETİ ŞEKİL BULDU
REKLAM ALANI
25.12.2023 15:05
58
A+
A-
MARDİN VE İSTANBUL’DA KAN SİYASETİ ŞEKİL BULDU
12 Şehit verdiğimiz ve CHP’nin kınamadığı bildiri gününde yeni bir gelişme de Mardin’de gerçekleşti. DEM Partisi Muhtemel Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ahmet Türk’ü gösterecek ve Ahmet Türk bugün resmi müracaatını yaptı. CHP ortaklığı ayyuka çıkan DEM Partisi Mardin’de ve Güneydoğu’nun tamamında CHP adına DEM’liler aday olarak çıkacak.

DEM arapça anlamı KAN demek ve Kanlıların partisi DEM Yine ülke bütünlüğüne kast etmiş, Bebek katili PKK’nın siyasi maşası olarak bu güne kadar Kürt halkı üzerinden siyaset yaptığını iddia ederek, Kürt halkının geçmiş ve geleceğini perişan etmiş bir partidir.

AHMET TÜRK Kimdir. 45 yıldır süren terör kahpeliğinin önemli aktörlerinden birisidir. Barış sürecine ya da İnsan hakları oluşumuna zerre kadar katkısı olmamış, dış güçlerin köpekliğini yapan PKK’nın tahakkümü altında siyasi kimlik edinmiş, ölen her bebek’ten, şehit olan her asker ve polisten sorumlu olan bir sözde siyaset mekanizmasının terör destekçisi bir ismidir.

Asil kürt halkının geleceğinin karartılmasına, gençlerin dağa çıkmasına, anaların gözyaşlarından sorumlu ve 80 yaşında olmasına rağmen içindeki kin ve hırsı dökememiş bir isimdir.

Ahmet Türk kanaat önderi falan değildir. Ahmet Türk siyasi kimlik kullanarak Kürt halkı üzerinden PKK’ya hizmet geliştiren bölücü bir ruhtur.

Daha önce 2 kere Belediye Başkanlığı seçimini kazanan ve 2 defasında da teröre destek nedeniyle görevden alınan Ahmet Türk yeniden aday oldu. Biri bana çıkıp desin ki 60 yıllık siyasi hayatında Ahmet Türk’ün eserleri, Kürt halkına katkıları, toplumsal huzura katkıları, toplum gelişimine katkılarına dair tek bir eser ortaya koysun.

AHMET TÜRK ve avaanelerinin zihniyeti için sonun başlangıcı 31 Mart seçimleridir. Şerefli Mardin halkı ve Asil Kürt milleti bir daha bu zihniyetlere uşaklık edip, toplum geleceğini karartmayacaktır.

PKK’NIN YENİ SİYASİ MAŞASI CHP VE İMAMOĞLU’DUR.

31 Mart seçimleri Türkiye’nin terörle mücadelesinin bir yönüyle zaferi olacaktır. Özgür Özel’in Genel Başkanlığa seçilmesi ve İmamoğlu’nun niteliksiz ve kalitesiz hizmet anlayışının yanı sıra İmamoğlu’nun ülkeye vereceği en büyük darbenin önüne geçileceği tarih 31 mart’tır. Terör seviciliği ile siyasi arenada yer edinmeye ve yerini korumaya çalışan İmamoğlu’nu Türk şehitleri affetmeyecektir.

Atatürk’ün kemiklerini sızlatan CHP Genel Başkanı ve avanelerinin de hakettiği cevabı yüce Türk Milleti 31 Mart’ta elbette ziyadesiyle verecektir.

Bugün şehit olan 12 askerimizin kanı sizin rüyalarınızda ömrünüz boyunca akacaktır.

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.