DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

BATMANLI SERHAT AKSOY, ‘LONDRA TÜRK BİRLİĞİ’ YÖNETİMİNDE

Londra’da aktif çalışmalarına başlayan ‘Londra Türk Birliği’ Platformunda, Batman’ın saygın ailelerinden Aksoy’lardan iş insanı Serhat Aksoy’da yer aldı. Batmanlı Serhat Aksoy, Basın ve Yayın, iletişim Başkan Yardımcılığına getirildi.

BATMANLI SERHAT AKSOY, ‘LONDRA TÜRK BİRLİĞİ’ YÖNETİMİNDE
REKLAM ALANI
27.12.2023 12:20
36
A+
A-

BATMANLI SERHAT AKSOY, ‘LONDRA TÜRK BİRLİĞİ’ YÖNETİMİNDE

Londra’da aktif çalışmalarına başlayan ‘Londra Türk Birliği’ Platformunda, Batman’ın saygın ailelerinden Aksoy’lardan iş insanı Serhat Aksoy’da yer aldı. Batmanlı Serhat Aksoy, Basın ve Yayın, iletişim Başkan Yardımcılığına getirildi.

‘LONDRA TÜRK BİRLİĞİ’ FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Londra’da kuruluş çalışmaları bir süredir devam eden ‘London Turkish Community’ kurucuları yaptıkları toplantı ile organlarını belirledi ve faaliyete geçti. Londra’da kısa süre önce kurulan Londra Türk Birliği (London Turkish Community) yönetimini oluşturarak faaliyetlerine başladı. İş insanı Mehmet Paköz’ün girişimiyle farklı sektör ve mesleklerden tanınmış simaların bir araya gelerek kurduğu Londra Türk Birliği, görev dağılımı yaptı. Başkanlığını Mehmet Paköz’ün üstlendiği London Turkish Community’nin başkan yardımcılıklarına Avukat Ali Güvercin ve Atilla Üstün getirildi. Birlik, “Güç birliği içinde topluma değer katma ve sosyal sorumluluk projeleriyle hayatları olumlu yönde etkileme” sloganı ile hedefini geniş tutuyor. Görev dağılımı sonrası bir açıklama yapan Başkan Mehmet Paköz, Ekonomi, Spor, Yerel Siyaset ve Kültürel faaliyetler başta olmak üzere, saygılı, saygın bir gençlik yetiştirmek gibi amaca odaklandıklarını kaydetti.

LONDRA TÜRK BİRLİĞİ’NİN HEDEFLERİ

Derneğin faaliyetlerinde öncelikleri ise şöyle açıklandı: “Gençlerimize doğru yatırımlar yapmaları konusunda yatırım danışmanlığı vereceğiz. Gençlerimizi spora yönlendirerek bir spor akademisi kurulacak. Güçlü bir futbol takımıyla İngiliz ligine girmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımız yoğun yaşadığı bölgelerde önceliğimiz belediyelerde aktif duruma gelmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çare aramak. Her yıl bir veya birden fazla festivaller düzenleyerek; diğer festivallere de katılım sağlamak.”

LONDRA TÜRK BİRLİĞİ’NDE GÖREV DAĞILIMI

Kurucu Başkan: Mehmet Paköz

Plan program: Başkan yardımcısı:

Ahmet Yılmaz: Sosyal Projeler

Başkan Yardımcıları: Levent Altun, Ahmet Ödemiş

Basın ve Yayın, iletişim Başkan yardımcıları: Serhat Aksoy, Deniz Öztürk, , Seval Duygu

Hukuk Sorumlusu, Başkan yardımcısı: Av. Ali Güvercin

Genel Sekreter: Çetin Ersoy

Muhasebe: Yiğit Yılmaz

Kadın Kolları: Ceyda Çelik

Gençlik ve Spor: Fatih Bolat, M. Emin Tankişi

Gençlik Kolları: Mustafa Şahin

Halkla ilişkiler: Mehmet Tunç, Hakan Görenli, Nizamettin Durmuş

Dernek ve Organizasyon: Hasan Kılınç

Denetim: Cahit Demir, Mustafa Gül, Özgür Uygur

Yatırım Finans: Ali Demirci, Süleyman Uğurlu

Disiplin Kurulu: Av. Şevki Yüksekkaya, Av İlyas Ahmetoğlu, Hasan Akbayrak

Danışma Kurulu: Ahmet Selçuk, Atilla Üstün, Osman Paköz, Recep Ercan, Şükrü Aybakar, Veysel İnce,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.