DOLAR
32,5287
EURO
34,8161
ALTIN
2.444,87
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Başkan Çiftçi’den, Demir’e ziyaret

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TPAO’nun 69. kuruluş yıldönümü münasebetiyle TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Başkan Çiftçi’den, Demir’e ziyaret
REKLAM ALANI
14.12.2023 08:58
10
A+
A-

Batman için en önemli kurumların başında gelen TPAO’nun 69. Kuruluş yıldönümü için ziyaret gerçekleştiren BESO Başkanı Çiftçi, başarılı çalışmalarından dolayı Demir’i tebrik ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette TPAO’nun durumu, çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Demir, zamanın kısıtlı çalışma sahasının çok geniş olduğu ve üretimim sürekli arttırmak için çabaladıklarını Batmanlı olduğu için memleketine daha yararlı olmak için daha fazla sorumluluğu olduğu için daha fazla çalıştıklarını belirtti.

Batman’a katkılarından ve dünya çapında marka olan TPAO’yu çalışmalarında dolayı tebrik eden Başka Çiftçi, “Memleketimize katkılarında ve yaptığı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum. Memleketimize ve ülkemize yaptıkları çalışmalardan ve dünya genelinde marka olmalarından dolayı yaptıkları işin ne kadar değerli olduğu ortadır. Bölge Müdürümüz bünyesinde tüm TPAO çalışanlarını da bu vesileyle tebrik ediyorum. Bizler de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak TPAO ürün, hizmet ve malzeme tedarikleri konusunda esnaflarımızı tercih etmeleri talebinde bulunduk. Böylece ilimizin ekonomisi daha fazla canlanacaktır. Bölge müdürümüz bu konuda hassas olduğunu ve çoğunlukla Batman esnafıyla çalıştıklarını söyledi. Bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum ve ilimiz için ne yapılacaksa elimizden ne gelirse yapmaya hazır olduğumuzu söyledik” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.