DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

METİN YILMAZ YURTLARI DENETLEDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz, Batman’da bulunan öğrenci yurtlarını tek tek denetledi.  

METİN YILMAZ YURTLARI DENETLEDİ
REKLAM ALANI
10.11.2023 22:31
98
A+
A-

Yılmaz sırasıyla; Üniversite kampüsünde bulunan Batman Kız Öğrenci Yurdunu, Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu ve Seyit Bilal Erkek öğrenci yurtlarını denetleyerek, burada idarecilerin ve öğrencilerin taleplerini dinledi. Yurt yemekhaneleri başta olmak üzere kantinleri de denetlemeyi ihmal etmeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz, yurtlarda kalan öğrencilere en iyi hizmetlerin verilmesi için çalıştıklarını söyledi.

“BATMAN YURTLARI İYİ HİZMET VERİYOR”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 3 öğrenci yurdunun çok iyi şartlarda hizmet verdiğini söyledi. Yılmaz açıklamasına şöyle devam etti; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatlarıyla Batman’da yurtlarımızın bütün birimlerini denetledik. Hijyen, kalite ve idare yönetiminin hizmetlerine yerinde şahit olduk. Öğrencilerimizi ve idarecilerimizi dinleyip görüş, öneri ve taleplerini not aldık. Eksik gördüğümüz bazı noktalarında kısa zamanda giderilmesi için talimatlarımızı verdik. Batman yurt konusunda çok iyi durumda. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

“ÖĞRENCİLER BİZE EMANET”

Yurtlarda kalan bütün öğrencilerin, ailelerinden kendilerine birer emanet olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz; “Bakanlık olarak yurtlarımızı ciddi anlamda önemsiyoruz. Bütün öğrenciler bize birer emanettir. Yurtlarımızda çıkan yemeklerin kalitesi, hijyen, verilen hizmetler ve genel işleyişin eksiksiz olması için hepimiz üzerimize düşeni yapıyoruz.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz’a Gençlik ve Spor İl Müdürdü Mehmet Şafi Özperk, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt İdare Şube Müdürü Servet Dursun ve yurt müdürleri eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.