DOLAR
32,2830
EURO
34,6912
ALTIN
2.435,71
BIST
10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

KALKAN’A BİR DESTEK HANİFİ EKREMOĞLU’NDAN

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’a Şoförler Odasından sonra, bir destekte SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hanifi Ekremoğlu’ndan geldi.

KALKAN’A BİR DESTEK HANİFİ EKREMOĞLU’NDAN
REKLAM ALANI
29.11.2023 08:56
148
A+
A-

Batman halkına ve esnaflarına hizmette kusur etmeyen, gecesini gündüzüne katan bütün kurum amirlerinin arkasında duracaklarını belirten Başkan Ekremoğlu, Devlet büyüklerinden Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ın görevine iade edilmesini istedi.
“GÖREVDE LİYAKAT VE HİZMET ESES ALINMALI”
‘Kurum Müdürlerinin görevlerinde liyakatleri ve hizmette kusur etmemelerinin baz alınması önemlidir. Buda bizim kırmızı çizgimizdir.’ diyen SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hanifi Ekremoğlu; “Batman Ticaret İl Müdürümüz Sayın Şehmus Kalkan mesai kavramı olmadan vatandaşlara, esnaflara ve bütün kurumlara sahip çıkıyordu. Kim memleketimiz, halkımız ve devletimiz için taş üstüne taş koyuyorsa bizde onun yanındayız. Böylesi çalışkan, liyakatli ve özverili çalışan Sayın Kalkan’ın görevden alınmasını şaşkınlıkla izledik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İlimizin vekillerinden ve devlet büyüklerimizden ricamız, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Şehmus Kalkan’ın tekrar görevine iade edilmesini rica ediyoruz.” diye konuştu. Başkan Ekremoğlu ayrıca ‘Nasıl ki; görevini yapan kurum Müdürleri ve amirlerimizin arkasında durmuşsak, aynı şekilde görevlerini yapmayanlarında karşısında olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.