DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

“EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, HEDEP Batman Milletvekillerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a yönelik ‘Özür dilesin’ açıklamalarına sert cevap vererek, ‘Önce kendilerine baksınlar.’ dedi.

“EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”
REKLAM ALANI
04.11.2023 18:20
190
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin;

“EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, HEDEP Batman Milletvekillerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a yönelik ‘Özür dilesin’ açıklamalarına sert cevap vererek, ‘Önce kendilerine baksınlar.’ dedi.

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Batman ve Türkiye genelinde 2009 yılından bu yana yerel ve genel seçimlerde, dillerinden düşürmedikleri halkın iradesini yok sayarak, dışardan aday göstermeyi kendilerine hak olarak gören HEDEP yönetimi; Kürt halkına en büyük kayyımı kendilerinin atadıklarından sanırım habersizdirler. Her seçim öncesi HDP veya HEDEP, Her neyse işte ve diğer farklı isimlerde seçimlere giren kesimin yönetimi, kendi seçmenine en büyük ihaneti zaten yapmaktadır. Bu şehir onların belediye yönetiminde sürekli ya geriye gitmiştir; yâda yerinde saymıştır. Her seferinde Batman’a ithal veya dışardan atanmış adaylar getirildi. Bunlar halkın iradesine en büyük ihaneti kendileri yapmış olmuyor mu? Batman’da bu işi yapabilecek yüzlerce insan varken, dışardan aday göstermek neyin nesidir. Batman gibi hassas ve Kürt halkının yoğun olarak yaşadığı bir kentte bu tür hareketler tamamen menfaate ve çıkara dayalıdır. Şunu bilsinler; Biz her zaman Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ekrem Canalp’ın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Çetin devamında, ‘SAYIN VALİMİZ YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI MI ÖZÜR DİLESİN. NE KADAR SAÇMA; tam aksine yıllarca bu halkın üzerinden nemalanan HEDEP’li vekillerin ‘HEM VALİMİZE TEŞEKKÜR ETMELİ’ Hemde Kendilerinin Batman halkından özür dilemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

“20 YILDA YAPILMAYAN HİZMETLER, 7 YILDA”

“BELEDİYEMİZ TARİHİ HİZMETLERE İMZA ATIYOR”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, 2016 yılından bu yana Batman Belediyesinde tarihi hizmetlere imza atıldığını söyledi. Sayın Ertuğ Şevket Aksoy ile başlayan hizmet serüveninin Sayın Hulusu Şahin ile devam ettiğini belirten Başkan Çetin, mevcut Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile hizmetlerin tarihi doruğa ulaştığını söyledi. MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Batman Belediyesi Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Ekrem Canalp ve Belediyedeki Profesyonel Ekibi ile inanılmaz hizmetlerle tanışıyor. İstihdam başta olmak üzere alt yapı, üst yapı, sosyal, kültürel, mesleki, sanatsal, sportif, sosyal, yeşil alan, imar, park ve daha birçok alanda sayısız hizmetlere imza atıyor. Bütün bu hizmetleri yaparken yoluna çıkan bütün taşları da kaldırmak bizim görevimizdir. Şehir Bizim yaşadığımız Şehir, Hiç kimse Batman halkına yapılan hizmetlerin önünü kapatamaz. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor, Vatandaşlarımız Son 7 senedir hizmeti kendi gözleriyle görüyor. Ucuz siyaset ve basit açıklamalarla artık bu halkı kandıramazsınız. Halkımız uyandı ve sandıkta artık gereken cevabı vermeye başladı. Yıllardan beri onurlu ve şerefli Kürt halkının sırtından siyaset yapıp ve bununla beslenen zihniyet sonuç olarak yok olmaya mahkûm kalacaktır. Herkes yerini ve hududunu bilmelidir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.