DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

UMUT-DER’DEN HAYIRLI KERMES

Umut Kervanı Yetim ve Muhtaçlar İçin Kermes Açtı

UMUT-DER’DEN HAYIRLI KERMES
REKLAM ALANI
06.10.2023 15:13
106
A+
A-

Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla 5 gün boyunca devam edecek kermes açtı.
Atatürk Parkı yanında 6-10 Ekim tarihleri arasında 10.00 ila 20.00 saatleri arasında açık olacak kermese Batman halkı davet edildi.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste; Sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve eşya çeşitleri satılıyor.
Kermes hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, “Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” sloganıyla düzenledikleri kermesin geleneksel hale geldiğini söyledi.
Kermesten elde edilecek gelirin tamamının yetim ve muhtaç aileler yararına kullanılacağını belirten Teymur, kermesin 5 gün süreceğini ifade etti.
“Muhtaç ve yetimlere umut olabilirsiniz”
Hayırsever Batman halkını kermese katkı sunmaya davet ettiklerini dile getiren Teymur, “Batman Umut Kervanı olarak geleneksel hale getirdiğimiz kermesimizi elhamdülillah bu yıl da açtık. Kermesimiz inşallah 5 gün sürecek ve 10 Ekim Salı günü akşam sona erecektir. Kermesimiz sabah saat 10.00 ila akşam 20.00’ye açık olacaktır. Batman halkımıza ve hayırseverlerimize buradan sesleniyoruz; Bu süreçte alışverişlerini kermesimizde yaparak muhtaç ve yetimlere umut olabilirsiniz.”
“Geliri yetim, muhtaç ve depremzede yararına kullanacağız”
Konuşmasının devamında Teymur, “Şu an kermesimizde gönüllülerimizin getirdiği ev yemeklerimiz vardır. Aynı şekilde meyve çeşitleri, şarküteri reyonumuz, dönerimiz var. Gıda, giyim, halı gibi hayırseverlerimizin bizlere bağışladığı her türlü eşyayı burada satışa sunuyoruz. Buradan elde edeceğimiz geliri yetim, muhtaç ve depremzede yararına sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.