DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

OKUL SPORLARI STARTI VERİLDİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyetleri bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı Okul İdarecilerinin, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin ve il temsilcilerinin katılımıyla, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün Konferans salonunda gerçekleştirildi.

OKUL SPORLARI STARTI VERİLDİ
REKLAM ALANI
04.10.2023 13:20
227
A+
A-

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının büyük bir aile olduğunu belirten Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, 2023-2024 sezonunun herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Şube Müdürü Polat açılış konuşmasında şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yön veren siz değerli öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Her yıl olduğu gibi bu yılda paydaşlarımızla birlikte 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yapacağımız Okul Sporları Faaliyetlerimizin planlama ve değerlendirme toplantısını gerçekleştiriyoruz. Çocukluğumdan beri sporcu, antrenör ve idareci olarak sporun her kademesinde yer aldım. Son 20 yılda devletimizin spor alanında yaptığı tesis yatırımları bir devrim niteliğindedir. Buda devletimizin spora ve sporcuya ne kadar önem verdiğinin göstergesidir.”

“ÇOCUKLARIMIZI SPORLA BULUŞTURMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR”

‘Bu imkânlarla çocuklarımızın sporla bulaşmasını sağlamak sizlerin ve bizlerin görevidir.’ diyen Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat; “Sokaklarda amaçsızca gezen çocuklarımızı bu tesislerde sporla buluşturarak, çocuklarımızı sokaklardaki kötülüklerden ve kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Spor yapan öğrencilerimizin spor yaptığını analiz ettiğimizde; o öğrencinin hem derslerinde, hemde sporda daha başarılı olduğunu görebiliyoruz. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin desteğiyle, spora olan bakışlarının olumlu hala geleceğini ümit ediyoruz. Şuan ki okullarımıza spor kültürü anaokul düzeyine kadar inmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığımız arasında protokoller yapılarak ilkokullarda spor altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar başlamıştır.” dedi.

“BRANŞ VE SPORCU SAYISI ARTTI”

“Sizlerin desteğiyle geçen sezon branş sayımızı 30’dan 32’ye, lisans sayımızı 6 binden, 9 bine ve oyun kartlarımızın sayısını da bin 500’den 3 bine yükselmiştir.” Şeklinde konuşan Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat; “Bu başarılı çalışmadan dolayı bakanlığımız okul sporları şubelerine teşekkür plaketi taktim etmiştir. Tüm bu çalışmalarda siz değerli hocalarımızın emeği vardır. 2023-2024 sezonu içinde sayılarımızın sizlerin desteğiyle çok daha fazla artacağına inanıcım sonsuzdur. Yeni sezonumuz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu. Toplantıda Beden Eğitimi Öğretmenleri adına söz alan MEB Okul Sporları sorumlusu Erhan Yılmaz ise, 2023-2024 Okul Sporları sezonunun sorunsuz bitmesi için görüş ve önerilerde bulundu. Okul Sporları Bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı soru cevap şeklinde sona erdi. Toplantıya Okul İdarecileri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve il temsilcilerinin yanı sıra, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Burak Eren, Esma Tanrıkulu, Emrullah Nas, Milli Eğitim yetkilileri ve Gençlik Spor Okul Spor servisi personelleri de hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.