DOLAR
32,4118
EURO
34,8308
ALTIN
2.431,96
BIST
9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Öğrencilerle yemekte bir araya geldi

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp ile Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Batman Belediyesi ile Batman Üniversitesinin iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Askıda Yemek’ uygulamasından faydalanan üniversite öğrencileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Öğrencilerle yemekte bir araya geldi
REKLAM ALANI
12.10.2023 14:31
128
A+
A-

Yemekte öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Canalp, öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi. Yemekten sonra üniversite öğrencilerine verdikleri desteklere ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, Batman Belediyesi ile Batman Üniversitesi arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında üniversitedeki 16 bin öğrencinin yemek ücretini karşıladıklarını ifade ederek, ücretsiz yemek hizmetinin örnek bir proje olduğunu belirtti.

Belediye olarak şehir içi otobüs ücretlerinde de öğrenci biletinin ucuz olduğunu belirten Canalp, “Belediye olarak yapılan harcamaların; en güzel, kıymetli para sosyal belediyecilik için harcayacağımız paradır. Öğrencilerimizle yemek yedik. Hatıralarımız canlandı. Öğrencilik günlerimize geri döndük. Yemeğin tadı da kıvamı da eski günlerimizi bize yaşatmış oldu. Çok büyük memnuniyet duydum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.