DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

GÖKNUR Bİ DAHA DİYOR

Türk müziğinin yetenekli seslerinden Göknur, dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkaracak olan yeni single çalışması “Bi’ Daha”yı müzikseverlerle buluşturdu.

GÖKNUR Bİ DAHA DİYOR
REKLAM ALANI
09.09.2023 20:34
155
A+
A-

Göknur, müzik kariyerine İstanbul’da birçok mekan da sahne alarak başlamış ve 2004 yılında TRT’nin düzenlediği Safiye Ayla – Zeki Müren Ses Yarışması’nda dikkat çekici bir performans sergilemiştir.

Kendi bestelerini ön plana çıkaran sanatçının ilk albümü “Kime Ne,” 2008 yılında dinleyicilerle buluşmuş ve müzikseverlerden büyük beğeni toplamıştır.

Göknur, “Bi’ Daha” adlı yeni single çalışmasını kendine has tarzıyla müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Şarkının sözleri sanatçıya ait olup, duygu dolu melodisiyle dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sundu.

Şarkıda, aşkın derin izler bırakan duygusal yönleri işlenirken, Göknur’un güçlü vokali ve duygu dolu yorumuyla şarkıya can veriyor.

“Bi Daha” adlı şarkının düzenlemesi Eser Aygün’e ait olup, şarkının video klibini Gökçe Yağmur yönetmenliğinde çekilmiştir.

Göknur’un müzikal yolculuğu boyunca Yunanca ve Türkçe şarkılara olan hakimiyeti, dinleyicilere farklı bir müzik zenginliği sunmaktadır. “Bi’ Daha” da bu eşsiz müzikal yolculuğun en son durağı olacak ve dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Bİ DAHA
Söz & Müzik: Göknur Onur
Düzenleme: Eser Aygün
Yaylılar: İstanbul Strings
Buzuki: Mustafa İpekçioğlu
Gitar: Altan Turan
Bas Gitar: Toygar Ersoy
Klavye: Hakan Yörük
Ritimler: Eser Aygün
Stüdyo: Loca Şan Stüdyo
Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu
Yönetmen: Gökçe Yağmur
Görüntü Yönetmeni: Yusuf Çap
Drone: Yusuf Çap
Make-Up & Hair: Anastasiia Sorochenkova
Stayling Brand: Alaii
Stayling: Ayfer Baş
Kurgu, Color & Montaj: Sinan Taşdemir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.