DOLAR
32,3560
EURO
34,7869
ALTIN
2.396,00
BIST
10.266,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK BELEDİYELERİNDENİZ”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmalarının yedincisi Petrolkent mahallesinde gerçekleşti.

“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK BELEDİYELERİNDENİZ”
REKLAM ALANI
05.08.2023 16:37
201
A+
A-

Seyit Bilal taziye evinde gerçekleşen mahalle buluşmasına Vali Ekrem Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın katıldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, altyapı, üstyapı, imar, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konularla ilgili olarak mahalle sakinlerinden gelen taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

“1398 BELEDİYE ARASINDA MODEL BELEDİYEYİZ”

Türkiye’nin hiçbir belediyesinde Batman’daki taziye evleri kadar dörtdörtlük taziye hizmeti verilmediğini ifade eden Vali Canalp, “Türkiye 1398 belediye var. 1398 belediyede bu şekilde taziye hizmeti veren tek belediye var, o da Batman Belediyesidir. Yani Türkiye’de başka hiçbir belediye bizim vermiş olduğumuz tarzda, bu şekilde, 3 günlük, her şeyiyle anahtar teslimi, dört dörtlük bir taziye hizmeti vermiyor. Dikkat edilirse, bizim vermiş olduğumuz bu hizmet aslında Türkiye’ye örnek ve model bir hizmettir” şeklinde konuştu.

“YENİ GÜLİSTAN CADDELERİ YAPACAĞIZ”

Mahalle sakinlerinin yaklaşık 400 metre uzunluğundaki 2856 sokağı tıpkı Gülistan Caddesi konseptine uygun düzenleme talebini olumlu karşılayan Vali Canalp: “O zaman bu sokağın yeni adı yeni Gülistan caddesi olsun. Aynı Gülistan caddesinde yapmış olduğumuz çalışmayı inşallah Petrolkent mahallemizdeki 2856 nolu sokağa uygulayacağız. Bu çalışma mahallelerimiz içerisinde örnek bir çalışma olacak. Diğer mahallelerimizi ziyaret ettiğimiz zaman benzer bir talep gelirse aynen buradaki yeni Gülistan Caddesi gibi oralarda da inşallah Yeni Gülistan Caddeleri yapacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.