DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

“Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 2023-2024 sezonuna hazırlanan TPAO Batman Petrolspor’u ziyaret etti.

“Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız”
REKLAM ALANI
28.08.2023 10:05
216
A+
A-

TPAO Batman Petrolspor’un antrenmanını takip eden Nasıroğlu’nu Kulüp Başkanı Mustafa Demir, kulüp yönetimi, teknik heyet ve oyuncular karşıladı. Takımı antrenman yaptığı kulüp tesislerinde ziyaret ederek, sporcular, antrenörler ve kulüp başkanı Mustafa Demir ile bir araya gelen Nasıroğlu takımın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Futbolculara başarılar dileyen Nasıroğlu, Petrolspor’un Batman’ın bir markası olduğunu belirterek bu markaya her zaman sahip çıkacaklarını ifade etti. “İyi bir ekip ve takım olursak başaramayacağımız bir şey kalmaz. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız” diyen Nasıroğlu şöyle konuştu: “Ben Petrolspor’a inanıyorum, bu camianın gücüne inanıyorum. Allah’a şükürler olsun ki heyecanımız da motivasyonumuz da eskisinden daha üst seviyede.  Bu sezon keyifli maçlar izlemek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de Petrolspor’un yanında olacağız.”

DEMİR’DEN NASIROĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Mustafa Demir ise desteklerinden ötürü Milletvekili Nasıroğlu’na teşekkür etti. Demir, “Sayın vekilimizin bizlere çok büyük destekleri oldu. Kulübü devraldığımız bu süreçle birlikte geldiğimiz noktaya kadar maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Milletvekilimiz sayın Nasıroğlu’na takımımız adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.