DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

SEZAİ YAĞMUR, İLUH’TA MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Batman İluh Devlet Hastanesinin Müdür Yardımcılığına, tecrübeli bir isim olan Sezai Yağmur getirildi.

SEZAİ YAĞMUR, İLUH’TA MÜDÜR YARDIMCISI OLDU
REKLAM ALANI
12.07.2023 14:11
369
A+
A-

Sağlık İl Müdürlüğünün yeni yapılanması kapsamında, hastanenin iş ve işleyişini canlandırmak ve daha iyi bir hizmet üretmek için yeni görevlendirmeler yapıldığı belirtildi. Sağlık kurumlarında  daha önce birçok kademede görev yapan Sezai Yağmur’un İluh Devlet Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atanması sevinçle karşılandı.
“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET VERECEĞİZ”
Amacının Batman halkına sağlıkta daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten İluh Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sezai Yağmur, canla başla çalışacağını ve hizmette sınır tanımayacaklarını ifade etti. Yağmur; “Görev süremin son 5 yılında İluh Devlet Hastanesinde çalıştım. Sorunları, talepleri ve ihtiyaçları çok iyi biliyorum. Sağlık İl Müdürlüğümüzle, Başhekimimizle, Hastane Müdürümüz ve bütün idari kadrolarımızla en iyi bir şekilde hizmet etmek için buradayız. Bu görevi bizlere layık görenleri mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu.
SEZAİ YAĞMUR KİMDİR?
1986 yılında Diyarbakır’a bağlı Bismil ilçesinde dünyaya geldi. 2010 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Sağlık memurluğu lisans bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği üzerine Yüksek Lisansını tamamladı. Sırasıyla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kriz Koordinasyon Birim Sorumluluğu, Acil Cerrahi Müdahale, Kardiyoloji Servisi ve Yoğun Bakım Sorumluluğu, Batman İluh Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi görevlerini başarıyla yerine getirdi. Son olarak Sağlık Bakanlığı tarafından Batman İluh Devlet Hastanesine İdari Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.