DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

KOOPERATİF ÜYELERİNE %20 EKSPERTİZ İNDİRİMİ

S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ile Pliot Garage Oto Ekspertiz arasında %20’lik bir indirim protokolü imzalandı.

KOOPERATİF ÜYELERİNE %20 EKSPERTİZ İNDİRİMİ
REKLAM ALANI
30.07.2023 12:24
278
A+
A-

Yapılan protokol imza töreninde S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Pliot Garage Oto Ekspertiz Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baz hazır bulundu. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Ekremoğlu; “Artan maliyetler her alanda olduğu gibi üyelerimizi de zorlamaktadır. Kooperatif olarak üyelerimizi ekonomik olarak rahatlatmak için birlikte çalıştığımız firmalarımızla yavaş yavaş indirim protokolleri imzalamaya başladık. Üyelerimize her alanda hizmet etmek için yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz. %20’lik indirimden bütün üyelerimiz ve birinci derece akrabaları faydalanabilir.” diye konuştu.

“GARANTİ SÜREMİZİN SINIRI YOK”

Pliot Garage Oto Ekspertiz Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baz, kendilerini diğer firmalardan ayıran en büyük özelliklerinin garanti sürelerinin 24 saat değil, sınırsız olduğunu söyledi. Baz yaptığı açıklamada; “İndirim protokolümüz hepimize hayırlı olsun. Pilot Garage Batman’da 2020 yılından beri aktif olarak hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bugüne uzmanlaşan tecrübeli hizmet kadromuzla hizmet veriyoruz. Firma olarak kurulduğu günden bugüne ekspertizle başlayan serüvenimizde araç kredisi, ikinci el araç, sıfır araç, trafik sigortası, kasko ve engelli raporlu araçların temini gibi hizmetleri sunuyoruz. Her geçen gün genişleyerek devam eden hizmet ağımızla Batman’ın yanı sıra bütün Türkiye’ye hizmet veriyoruz. Şehir dışından gelen müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin en büyük nedeni, kurumsal bir kimliğe sahip olmamızdır. Müşterilerimizin hizmet sonrası herhangi bir sorunla karşılaşmaları durumunda muhatap bulabilme alınan hizmetten sonra memnuniyet müşterilerimizin başlıca tercih sebeplerindendir. Ayrıca firmamızın en güzel artılarından bir kaçı da Batman’da Airbag kontrolünü komple sökerek yapmamız ve diğer firmalar gibi garanti süremizin 24 saat olmayışı süre sınırının olmamasıdır. Buda tercih edilmemizde ki en büyük etken ve diğer firmalarla aramızda ki en büyük farkımızdır” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.