DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
28°C
Batman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C

“108 YILLIK GURUR VE KAHRAMANLIK DESTANIDIR ÇANAKKALE”

MHP Batman Merkez ilçe Başkanı Muhammed A. Çetin, ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma’ günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“108 YILLIK GURUR VE KAHRAMANLIK DESTANIDIR ÇANAKKALE”
REKLAM ALANI
18.03.2023 12:59
228
A+
A-
‘Çanakkale Zaferi 108 yıllık gurur, binlerce Şehit ve Gazi’nin Kahramanlık destanıdır’ diyen MHP Batman Merkez ilçe Başkanı Muhammed A. Çetin; “Tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve şanlı tarihimizin destansı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yılını gururla kutluyoruz.
Çanakkale zaferi, tarih boyunca bağımsızlığı ve vatanı için savaşmaktan çekinmeyen aziz milletimizin, sarsılmaz inanç ve kararlılığıyla, bütün imkânsızlıklara rağmen verdiği destansı mücadeledir. Bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği Çanakkale zaferi azmin ve imanın teknolojiye galebe çaldığı tarihte eşine çok az rastlanan kahramanlık destanlarındandır. Oldukça ağır ve kısıtlı imkanlarla batının en güçlü ordularına karşı kazanılan bu büyük gurur, esaret altında yaşayan milletlere de ilham kaynağı olmuştur.” Şeklinde konuştu.
“HER KARIŞ TOPRAĞI ŞEHİTLERİMİZİN KANIYLA SULANDI”
‘Çanakkale’in her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla sulanarak alınmıştır’ diyen MHP Batman Merkez ilçe Başkanı Muhammed A. Çetin; “Her bir köşesinde ayrı bir kahramanlık hikâyesi bulunan ve Çanakkale’yi geçilmez kılarak verdikleri mücadeleyle düşmanlarının bile takdirini kazanmış olan ecdadımız ile ne kadar çok gurur duysak azdır. Bizler millet olma bilinciyle, en güç koşullarda bile ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten sağlam bir bilinç ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurumuzu her daim canlı tutacak ve yücelteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümünde başta
Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.