DOLAR
32,5509
EURO
34,8779
ALTIN
2.426,90
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
32°C
Batman
32°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

SİNCAR’DAN TÜRKİYE’YE ERDOĞAN ÇAĞRISI

Türkiye’nin en önemli kanaat önderlerinden biri olan Mardin’li Aşiret Lideri Cemal Sincar Türkiye ve Yurt dışında yaşayan aşiret mensuplarına ve dostlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısı yaptı.

SİNCAR’DAN TÜRKİYE’YE ERDOĞAN ÇAĞRISI
REKLAM ALANI
24.01.2023 12:45
292
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin bu güne kadar ki en önemli ve en zor seçim olduğunu belirten Cemal Sincar şunları söyledi.

“ Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Türkiye ile ilgili oynanan oyunlar uluslararaseı arenda hız kazanmış ve hain odakların Türkiye üzerindeki alçakça oyunları ve tuzakları milletimizi ve istikbalimizi tehlike ve tehtid altına sokmuştur. İç siyasetimizde de adalet ve etik dışı hareketler ise toplumun kafasını karıştırmakta ve ülkemizin geleceğini sarsmaktadır.

20 yıldan fazla bir süredir aziz milletimiz için canını ortaya koyan ve yaşadığımız yüzyılın efsane lideri olmayı başaran liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada canla başla destekleyeceğiz ve tüm aşiret mensuplarımla birlikte canımla beraber emrinde olduğumu ifade etmek isterim.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İktidar mensuplarımızın hepsi bu ülkenin selameti ve bekası için çalışmaktalar. Bizi dünya devletlerine ezdirmediler ve Türkiye’nin artık dünya’da söz hakkı olan bir ülke konumuna getirdiler. Yaşam pahalılığı başlıklı propaganda yapan, terörü malzeme eden hain odaklara seslenişim şudur ki rahat oturun ve bu ülkenin geleceği ile daha fazla oynamayın.

Gün birlik ve beraberlik vaktidir. Yaşadığımız her zorluğu bu güne kadar nasıl atlattıysak, bu günden sonrada atlatacağız. İsveç’te ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde başta dinimize ve bayrağımıza yönelik yapılan saldırılar toplumumuzu tahrik amaçlıdır. Devletimiz bunlarla baş edecek güçtedir ve vakti zamanı gelince herkese haddini bildirecektir.

Avrupa’da yaşayan akraba ve dostlarıma da sesleniyorum. Bu hainlerin tahriklerine kapılmayın. Var gücünüzle Cumhuriyetimiz ve liderimiz Erdoğan vizyonunu koruyun ve yüceltin.

Ülkemizdeki dostlarıma ve kamu yuna sesleniyorum. 2023 yılı inşallah kazanacağımız seçim zaferiyle bir kez daha Türkiye’nin Dünya’ya damga vuracağı bir yıl olacak. Bu damganın imzasıda Recep  Tayyip Erdoğan olacaktır “ şeklinde konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.