DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
21°C
Batman
21°C
Açık
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

VATANDAŞIMIZI ZOR BİR KIŞ BEKLİYOR

Batman’da kış aylarında vatandaşları kabarık faturaların beklediğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Soğuk havalar öncesinde vatandaşımız bu kış aylarındaki faturaların derdine düştü.

VATANDAŞIMIZI ZOR BİR KIŞ BEKLİYOR
REKLAM ALANI
04.12.2022 12:57
356
A+
A-

Geçen kış aylarına göre elektrik, doğalgaz ve odun, kömür fiyatlarında ciddi zamlar geldi. Sadece doğalgaza son bir yılda yüzde 110 zam geldi. Odun ve kömür fiyatları ise 3 kat yükseldi. Vatandaşlarımız, bu kış aylarını nasıl geçireceklerini kara kara düşünüyor. Ne kadar tasarruflu bir kullanım söz konusu olsa bile vatandaşlarımız her ay çok ciddi ısınma masrafı ile karşı karşıya kalacak. Peki işsiz vatandaşlarımız ve asgari ücretli vatandaşlarımız bu masrafı nasıl karşılayacak? Yoksulluk sınırı hızla yükseldi ve 24.000 TL’yi buldu. Bu hiper enflasyon ortamında pazar, market alışverişi, eğitim, sağlık, ulaşım ve giyim masrafları da söz konusu olunca vatandaşlarımız artık ekmek bile alamayacak hale gelecek. Bugün Türk Lirası pula dönüşmüşse vatandaş çocuğuna beslenme çantası hazırlayamaz hale gelmişse burada mutlaka sorgulanması gerekenler var. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin tek sorumlusu hiç şüphesiz siyasi iktidardır. Baştan aşağı adaletsiz olan bu düzenin sorumlularını ilk seçimde değiştireceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.