DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

MASAL GİBİ DÜĞÜN…

Batmanlı genç iş insanı Osman Çam, hayatını Diyarbakır’ın tanınan eşraflarından olan iş insanı Mehmet Kırıcı’nın biricik kızı Pelda Kırıcı ile birleştirdi.

MASAL GİBİ DÜĞÜN…
REKLAM ALANI
03.12.2022 15:29
505
A+
A-

Diyarbakır’da söz, nişan ve düğünü görkemli bir şekilde binlerce davetlinin katılımıyla yapan Çam ailesi masal gibi bir düğüne imza attı. Düğünde Türkiye’nin yakından tanıdığı sanatçılardan Emirxan, Celal Gümüş, Silvanlı Murat ve misafir sanatçılar katılım sağlayarak davetlilerin gönüllerince eğlenmesini sağladı. Yine düğünde Erbane Grubu ile Halk Oyunları ekipleri de yaptıkları gösterilerle davetlilerden tam not aldılar. Sürprizlerle dolu düğünde bölgenin Tik-tok, ıstagram ve youtube fenomenleri de katılım sağlayarak geceye renk kattılar.

 

MERAL AKŞENER GENÇ ÇİFTİ KUTLADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Batman İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda gazeteci olan Veysi Çam’ın kardeşi Osman Çam’ın düğününe yoğun programı nedeniyle katılamazken, kutlama mesajı gönderdi. Akşener gönderdiği kutlama mesajında; “Partimizin Batman İl Başkan Yardımcısı Sayın Veysi Çam’ın kardeşi Osman Çam’ın düğününe yoğun ve daha önce programlanmış toplantılarımdan dolayı katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Genç çiftimizi kutlar, ömür boyu mutluluklar dilerim. Bütün davetlilere saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner’in yanı sıra, İYİ Parti Genel Sekreteri Av. Uğur Poyraz, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan ve  İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Aslan Kabukçuoğlu kutlama mesajı gönderdiler. Yine düğüne İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecrin Ensarioğlu, İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek, İş insanları, STK temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, spor, sanat ve tarım dünyasından sayısız davetli katılım sağladı.

ÇAM VE KIRICI AİLELERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Söz, Nişan ve düğünlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere tek tek teşekkür eden ve ilgilenen damadın babası H. Yusuf Çam ve gelinin babası Mehmet Kırıcı, ‘Darısı bütün bekâr gençlerin başına’ dedi. Çam ve Kırıcı; “Çocuklarımızın mürvetini görmek bizleri son derece mutlu etti. Allah dostlarımızın, sevenlerimizin ve akrabalarımızın eksikliğini göstermesin. Allah bütün anne ve babalara çocuklarının mürvetini görmeyi nasip etsin. Davetlilere karşı elimizden geleni yaptık. Allah herkesten binlerce kez razı olsun” diye konuştular.

DAMAT, BÜTÜN MİSAFİRLERİ UĞURLADI

Düğün boyunca davetlileri yalnız bırakmayan genç iş insanı damat Osman Çam, düğün sonunda davetlileri tek tek uğurlayarak örnek bir davranışa imza attı. Düğünde misafirler geç saatlere kadar gönüllerince Kürtçe ve Türkçe şarkılarla eğlendi. Düğün takı töreni ve aile fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.