DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
21°C
Batman
21°C
Açık
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

“BU ÇİLE SONA ERMELİ”

Batman Nüfus Müdürlüğü ile PTT şubeleri ve devlet bankalarına ait ATM’ler önünde yaşanan kuyrukların çileye dönüştüğünü belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, yöneticileri bahanelerin arkasına saklandığını belirtti.

“BU ÇİLE SONA ERMELİ”
REKLAM ALANI
11.12.2022 11:00
254
A+
A-

Özellikle Batman Nüfüs Müdürlüğü’nde yaşanan randevu sorunu ile ilgili olarak konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Yeni yıl ile birlikte ehliyet, kimlik ve pasaport ücretlerine fahiş zamlar gelecek. İktidara göre enflasyon düşerken, ilgili harçlara yüzde 122 zam yapılacak olması; enflasyon konusunda iktidarın doğru söylemediğini ve kendiyle çeliştiğini ortaya koyuyor. Dolayısıyla bu zamlar öncesinde vatandaşlarımız nüfus müdürlüğüne giderek ilgili işlemlerini yılbaşı öncesinde yapmak istiyor. Ancak şu anda pasaport gibi bir hizmet için bile 15-20 güne kadar randevu bulmak mümkün değil.  Yöneticiler ise bu durumu savunmak için bahanelerin ardına sığınıyor. Sizin göreviniz, bahane bulmak değil; vatandaşa hizmet sağlama sorumluluğunuz için çözüm üretmek olmalı. Sorun yaşanacağı belli olan dönemlerde ek personel görevlendirilmesine ihtiyaç olduğu açıkken yöneticiler bu duruma sadece seyirci kalıyor. Bir an önce fahiş zammı ödemek istemeyen vatandaşlarımız için nüfus müdürlüğündeki işlemlerin hızlandırılması ve PTT şubeleri ile devlet bankaları önünde çeşitli resmi ödemeleri almak isterken saatlerce kuyruk bekleyen vatandaşlarımız için şehrimizin çeşitli noktalarına yeni ATM’lerin kurulması gerekiyor.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.