DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C

TEZ-KOOP – İŞ İLE ÜNİVERSİTE EMEKÇİLERİ RAHATLADI

Batman Üniversitesinde çalışan emekçi işçiler, Tez-Koop – İş Sendikası ile yapılan yeni TİS (Toplu İş Sözleşmesi) ile rahat bir nefes aldı.

TEZ-KOOP – İŞ İLE ÜNİVERSİTE EMEKÇİLERİ RAHATLADI
REKLAM ALANI
10.06.2023 14:50
249
A+
A-

Tez-Koop-İş Sendikası Batman Üniversitesi Rektörlüğünde toplu iş sözleşmesi imzaladı. Batman Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı işyerleri işletme toplu iş sözleşmesi 6 Haziran 2023 tarihinde Türk Ağır Sanayii Ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) toplantı salonunda imzalandı.

İMZA TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

İmza törenine Tez-Koop-İş Sendikası adına Genel Sekreter Hakan Bozkurt, Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Pekgöz, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Barış Yılan ve İşyeri Sendika Temsilcileri Yusuf Toprak, Mehmet Ali Yaray ve Halit Karabulut, TÜHİS adına Genel Sekreter Adnan Çiçek, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Şerefettin Güler ve Hasan Yılmaz, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanları Fatma Taşkın, Osman Adıgüzel ve Eymen Özben katıldı.

“ÖRGÜTLENME GÜCÜNÜ BİRLİKTE GÖRDÜK”

Batman Üniversitesinde emekçilerin örgütlü ve dik duruşlarından dolayı haklarını daha iyi şartlarda almaya başladıklarını belirten Tez-Koop – İş Batman İl Temsilcisi Yusuf Toprak, sendikalarının her zaman emekçi ve işçiden yana olduğunu söyledi. İl Temsilcisi Toprak yaptığı açıklamada; “Batman Üniversitesi olarak birlikte hareket etmenin, güçlü olmanın ve dayanışmanın karşılığını Toplu İş imzalayarak aldık. İşçi emekçilerimiz her zaman emeğinin karşılığını alacaklardır. Bu sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.