DOLAR
32,4933
EURO
34,7433
ALTIN
2.421,74
BIST
9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
32°C
Batman
32°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C

Ramanlı’ya Gercüş ve Kayapınar’da yoğun ilgi

Batman Milletvekili Adayı Ramanlı Gercüş ve Kayapınar’da yoğun ilgi

Ramanlı’ya Gercüş ve Kayapınar’da yoğun ilgi
REKLAM ALANI
06.05.2023 13:36
251
A+
A-

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, Gercüş ilçesinde ve Kayapınar beldesinde halkın yoğun teveccühü ile karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında Batman’ın Gercüş ilçesine ve Kayapınar Beldesine giden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Gercüş’te ve Kayapınar’da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ziyaretlerde Ramanlı’ya HÜDA PAR Genel Başkan Danışmanı Mehmet Bahattin Temel, HÜDA PAR GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, AK Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran, HÜDA PAR Kayapınar Belde Başkanı Yılmaz Gümüş, Batman İl Başkanı Davut Şahin ve çok sayıda partili eşlik etti.

Gercüş ilçesinde halkla buluştuktan sonra seçim lokali açışının ardından beraberindeki heyetle Yolağzı Mahallesinde bir taziyeye katılan Ramanlı, ardından Kayapınar Beldesi’nde halkın yoğun teveccüh gösterdiği seçim lokali açılışına katıldı.

Ardından esnafı ziyaret eden Ramanlı, halk ile sohbet etti.

Seçim lokali açılışlarında bir konuşma yapan Ramanlı, “Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetleri, elimizden bırakmadan, beceriksizlerin ve kifayetsizlerin ellerine bırakmadan daha büyük hedeflere doğru 14 Mayıs akşamından itibaren yol alacağız.” dedi.

“İdeallerimizin ve bu umutlarımızın taçlanacağı saatleri de iple çekiyoruz”

Refahın, kardeşliğin, huzurun ve kalkınmanın artması için yola çıktıklarını belirten Ramanlı, “Bize refah gerek, bize kalkınma gerek, bize kardeşlik gerek ve bize huzur gerek. Bunun için çabalıyor, mücadele ediyor ve bunun için meydanlara iniyoruz. 14 Mayıs akşamında bu ideallerimizin ve bu umutlarımızın taçlanacağı saatleri de iple çekiyoruz. İnşallah bu verdiğimiz emekler, bu döktüğümüz terler ve gayretler 14 Mayıs akşamında bizleri zafere taşıyacaktır. Bizler; Gercüşlüler ve Batmanlılar olarak irademize sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz.”

“İrademize her zamandan daha fazla sahip çıkacağız”

“20 yıldır hatta 21 yıldır geçmişin o köhnemiş, hizmetten yoksun, kardeşlikten yoksun o Türkiye’sini aşama aşama bir yerlere getirdik.” diyen Ramanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bizlere bunu aşılayan, bizlere hizmet eden ve bizlere kardeşliğini gösteren, bizim için fedakârca gecesini gündüzüne katan liderlerimizi elbette unutmuyoruz. Elbette sahipsiz ve desteksiz bırakmıyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetleri, elimizden bırakmadan, beceriksizlerin ve kifayetsizlerin ellerine bırakmadan daha büyük hedeflere doğru 14 Mayıs akşamından itibaren yol alacağız. Kimse bu milletin bu yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Kimse bizleri durduramayacaktır. Çünkü bizler irademize her zaman olduğu günden daha fazla sahip çıkacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.