DOLAR
32,5627
EURO
34,7049
ALTIN
2.412,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
30°C
Batman
30°C
Açık
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C

MHP’Lİ DEMİR ‘KORUCU BAŞLARINI’ KAHVALTIDA AĞIRLADI

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Gercüş Merkez ve bağlı köylerin korucu başlarını kahvaltıda ağırladı.

MHP’Lİ DEMİR ‘KORUCU BAŞLARINI’ KAHVALTIDA AĞIRLADI
REKLAM ALANI
08.05.2023 09:19
420
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir;
‘KORUCU BAŞLARINI’ KAHVALTIDA AĞIRLADI’
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Gercüş Merkez ve bağlı köylerin korucu başlarını kahvaltıda ağırladı.
Cumhur ittifakının Güvenlik Korucularına bakışının her zaman pozitif olduğunu belirten İl Başkanı Kerem, seçimden sonra eksik görülen özlük haklarının da kısa zamanda çözüme kavuşturulacağının müjdesini verdi.
“HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ”
MHP İl Başkanı Kerem Demir; “MHP olarak bölgemizde önemli görevlerde ve hizmetlerde bulunan güvenlik korucularımızın her zaman yanında olup, en büyük destekçileri olmuşuzdur. Allah’ın izniyle partimizin raporları içerisinde bulunan güvenlik korucularımızın özlük hakları başta olmak üzere maaşları ve her türlü talepleri en iyi şekilde değerlendirilecektir. Bugünde kendilerini kahvaltıda ağırlayıp bir kez daha sorun ve taleplerini dinledik. Bunları rapor haline getirip, genel merkezimize ileteceğiz. Seçimden sonra bu konuyla ilgili olarak özel ilgileneceğim. Çünkü bölgemizde ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarına şahidiz. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Bizlerde MHP olarak 14 Mayıs seçimlerinde Batman merkez, ilçelerimiz ve köylerimizde güvenlik koruculuğu yapan herkesin 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bizlere oy vererek destek olmalarını bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu. MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir ayrıca, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bütün Batman halkına seslenerek, 1 oy Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve 1 oyunda MHP Batman Milletvekili adaylarına verilmesini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.