DOLAR
32,5094
EURO
34,9413
ALTIN
2.435,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Çiftçi, Esnafın Sorun ve Taleplerini Görüştü

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Batman Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Muzaffer Özkan’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini iletti.

Başkan Çiftçi, Esnafın Sorun ve Taleplerini Görüştü
REKLAM ALANI
10.04.2023 13:09
224
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştıkları ve not aldıkları esnafın sorun ve taleplerini, Başkan Vekili Yardımcısı Özkan’a iletti. Ziyarette birçok konu ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Ziyaretimiz de daha önce yaptığımız esnaf ziyaretlerinde esnaflarımızın bize ilettiği veya bizlerin gözlemlediği sorunların çözümü ve esnafımızın talepleri konusunda görüştük. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gülistan Caddesi’nde ki ortasında bulunan mahya ışıklandırmaların çalışmamasının ve kabloların sarkmasının hem tehlikeli olduğunu hemde görüntü kirliliğine neden olduğunu, kaldırımdaki ışıklandırma kapaklarının kırık olmasının vatandaşların düşme gibi tehlikeye soktuğunu belirterek gerekli düzenleme ve önlemlerin alınmasını istedik. Bunun yanısıra Gülistan Caddesi esnafımız özellikle gündüz saatinde caddeye motorlu taşıtların, bisikletli sürücülerin, seyyar satıcıların ve dilencilerin girmemesini talep ettiklerini ilettik. Ramazan Ayı ve yaklaşana bayram alışverişi öncesi Belediye otobüslerinin gece sefer saatlerinin uzatılmasının hem esnafımıza hemde vatandaşımıza yararlı olacağını söyledik. Uzun zamandan beri sorun olan Birinci Cadde’nin canlandırılması için neler yapılabilir bunun üzerine istişarelerde bulunarak çözüm önerimizi söyledik. Batman’da birçok mahallemizin ana geçiş caddesi olan Dostlar Caddesi’nin yollarının çok bozuk olduğunu, esnafın, vatandaşların şikâyetçi olduğunu ve taşıtların da ciddi zararlar gördüğünü havaların düzelmesi ile asfalt çalışması yapılması gerektiğini vurguladık” şeklinde konuştu. Başkan Çiftçi, Başkan Vekili Yardımcısı Özkan’ın yapılan görüşmede iletilen sorun ve talepleri not alarak Batman esnafı için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve gerekli birim amirlerine anında talimat vererek gerekli çalışmalara başlayacağını belirttiğini söyledi. Ziyaret karşılıklı iyilik temennileriyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.