DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

“YATIRIM VE İSTİHDAM KENTİ OLACAĞIZ”

AK Parti’den Batman için Milletvekili aday adayı olan işadamı Fırat Tunç, kendisine görev verildiği takdirde kentin daha fazla yatırım alması için çaba sarf edeceğini belirtti.

“YATIRIM VE İSTİHDAM KENTİ OLACAĞIZ”
REKLAM ALANI
31.03.2023 13:20
222
A+
A-

Batman’da yapılan temayül yoklamasında kendisine destek veren herkese minnettar olduğunu belirten Tunç, “Bizim sevdamız Batman için. Bana görev verilmesi durumunda Batman’a en iyi hizmeti kazandırmak ve kentin daha fazla yatırım ve proje alması için yoğun çaba harcayacağım. Kentin sorunlarını ve eksikliklerini yakından bilen biriyim. Batman yatırımda, lobi de ve ihracatta çok eksik kalmış bir şehir. Gençlerin önünün açılması gerekiyor. Batman’ı marka bir şehir yapmak için gecemizi gündüzümüze katmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.