DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
31°C
Batman
31°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C

ÇELİK, TARSUS’TA HALK TOPLANTISI YAPTI

İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik, ilçe ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde halkla bir araya geldi.

ÇELİK, TARSUS’TA HALK TOPLANTISI YAPTI
REKLAM ALANI
29.03.2023 17:16
243
A+
A-

Tarsus ilçesinde parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik, halkın sorularına ve merak edilen konulara açıklık getirdi. İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, Başkan Yardımcısı Enver Fidanoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu halk toplantısı son derece verimli geçti.


“HALKIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İYİ Parti ilçe Başkanlarının destekleriyle Mersin halkıyla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirten İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik; “Mersin bölgesinde ziyaret ve aktif çalışmalarımız devam ediyor. Tarsus ilçemizde vatandaşlarımızla halk toplantısı yaptık. Merak ettikleri bütün sorularına bütün samimiyetimizle cevap verdik. İYİ Parti olarak her zaman halkımıza karşı şeffaf, ilkeli, dürüst ve objektif bir siyaset gütmüşüzdür. Bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. İlçe merkezlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip görüş, öneri, talep ve bütün sorularına ışık olacağız. Allah izin verirse, Mersin’de vatandaşlarımızla birlikte başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. Bize bu imkânı veren ve bizleri en iyi bir şekilde ağırlayan İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanımız Sayın Av. Burak Özdil’e, Başkan Yardımcısı Sayın Enver Fidanoğlu’na, yönetimine ve bizleri yalnız bırakmayan Tarsus ilçe halkına teşekkür ederiz. Kazanan Tarsus, Mersin ve Türkiye olacaktır. Türkiye Allah’ın izniyle İYİ olacak” diye konuştu. İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ise, İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik ile Mersin’de ciddi anlamda bir seçim havası estiğini belirterek kendisine tam destek vereceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.