DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Aidat Borçlarına Yapılandırma İmkanı

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırma yasası ile borçları olan üyelere çağrıda bulunarak bu fırsattan yararlanmalarını istedi.

Aidat Borçlarına Yapılandırma İmkanı
REKLAM ALANI
27.03.2023 12:58
334
A+
A-

12 Mart tarihinde yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, aidat borcu olan üyelere çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, “7440 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması İlgili kanun 12 Mart 2023 tarih ve 32130 Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Buna göre, 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle ödenmesi gerektiği halde ödenmemiş aidat borcu bulunan üyelerimizin kanunun tanıdığı bu haktan yararlanabilmeleri için; üyelerimiz borçlarını peşin olarak veya azami 9 eşit taksitte ödeyebilecekler ve bu borçlarına gecikme zammı tahakkuku yapılmayacaktır. Gecikme zamlarının silinmesi için iyi bir fırsattır üyelerimizin bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz. Üyelerimizin kanunun tanıdığı bu haktan yararlanabilmeleri için, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gelmelerini ve başvuru yapmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Detaylı bilgi almak isteyenler 0555 074 73 70 numaralı Alo Esnaf Hattını arayabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.