DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
26°C
Batman
26°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

“ 100 YILLIK CUMHURİYET DEĞİŞECEK “

“ 100 YILLIK CUMHURİYET DEĞİŞECEK “
REKLAM ALANI
26.03.2023 12:33
212
A+
A-

ÇİÇEĞİ BURNUNDA GELİN , KAYNANA AKŞENER’E ,KAYINPEDER KILIÇDAROĞLU’NA VE MASADAKİ KAYINLARINA POSTA KOYUP HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ DEDİ…
HDP’li Sırrı Sakık Atatürk’ün Partisi CHP ve Millyetçiliğin hamisiyim diyen Akşener’in olduğu masaya gireli daha iki gün olmuşken postasını koyuverdi.
“ HERKES HADDİNİ BİLECEK” dedi !!!
“ 100 YILLIK CUMHURİYET DEĞİŞECEK “ dedi !!!
Ama ilginçtir ki Atatürk’ün Partisi CHP
Milliyetçi ruh taşıyan AKŞENER ve Masanın diğer muhteremlerinden biri çıkıp henüz daha Sırrı Sakık denen hadsize HOŞT demedi … !
Şerefli Kürt halkı ile HDPKK arasındaki ayırımı bilen aklı başında ahali bu konuda çıldırmışlık yaşarken, CHP ve İYİ Partinin vatansever tabanı bunu kendi şereflerine yediremezken, liderlerden HAD bilme uyarısına karşı ve Cumhuriyetin artık değişeceğine yönelik şerefsizce bir söylemin ardından gelen suskunluk ülkenin geldiği muhalif siyasetin nereye doğru gittiğini en net bir şekilde göstermiştir.
Serok Ahmet’ten, Ispanaksız Temel Reisten, Cicibicican’dan ve Ne o , Gülemeztekin’den söz etmeye bile gerek yok bence.
Ülkeyi, Vatanı, Cumhuriyeti ve İslam’ı eğer eli kanlı bölücülerin size had bildirmesine kurban ediyorsanız Aziz Türk Milleti size 14 mayıs’ta gerekli cevabı verip, sizi sandığınızla birlikte Kimsesiz Siyasetçiler Mezarlığına gömecektir.
SAYIN AKŞENER ,
1. Yerliyim, Milliyim, Vatanseverim diyorsan o masada halen ne işin var ?
2. Masanın en etkili ve masaya ivme kazandırmışken, sana kurulan kumpasları göremeyip kendini ve seçmenini getirdiğin hali görmüyor musun ?
3. Kandil’den icazet alarak sözde siyaset yapanların had bileceksiniz, cumhuriyet değişecek cümleleri kanını rahatsız etmiyor mu ?
4. Kumpaslar masası haline gelmiş 6’lı masanın artık masa lideri olma yönünde hareket gösteren HDP ve onun maşası haline gelmiş Kılıçdaroğlu ile birlikte durarak, ülkenin bölünmezliğine dair vermiş olduğun mücadeleye ihanet etmiş olmuyor musun ?
5. Masadan yükselen APO’YA ÖZGÜRLÜK, DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK, KAVALA’YA ÖZGÜRLÜK sesleri geceleri kabusun olmuyor mu halen ?
6. Kirli ve ŞER ellerin Ülkeyi kaotik ortama sürükleyen ve bu kaosun maşası haline getirilen 6’lı masada durmaya devam ederek, ülkemizin bekasına yönelik saldırılarını göremeyecek amatörlükte olmamana rağmen, o masada halen ne duruyorsun ?
7. Miilet sana güvenmişti, Millet sana ABLA demişti, Millet seni MİLLİ bilirdi, Masanın yön vericisi iken, masanın dış kapı mandalı pozisyonuna sürüklenip, kirli ellerin kurbanı olmaya yönelik gittiğini ve siyaset arenasında sokağa çıkacak yüzünün kalmayacağını görmen için daha ne yapılması gerekiyor ?
8. Partin dağılıyor, tabanın rahatsız, Millet sana sesleniyor ve halen o masada mı kalacaksın ? bu ihanet değil midir ?
9. Yaşar Okuyan seni hangi kozlarla tehtid ediyor ? Yaşar Okuyan kime maşalık ediyor ? bunu açıklamak boyun borcun değil midir ? Fetö, Derin Devlet, bölücü ilişkiler gibi ima, iddia veya iftira her neyse, bunlara papuç bırakacak mısın o masada kalarak ?
10. Cumhurbaşkanı sesleniyor, Bahçeli sesleniyor, Destici sesleniyor, kendi tabanın sesleniyor, Türkiye sesleniyor. Milli birlik ve bütünlük için herkes sana evine dön diyor. Kulağını tıkayan ne ?
11. Vatanın bölünmez bütünlüğü, Milletin huzur ve selameti için mücadele verilen bu dönemde, halen senin evinin ve yerinin CUMHUR İTTİFAKI olduğunu görmüyor musun ?
12. Valizini topla, sevenlerini ve seçmenlerini al ve evine dön Akşener. Tarihi birlikte yazalım. Tüm renklerimizle Büyük ve Güçlü Türkiye inşasında birlikte çalışalım. Hainlere, kahpelere, kansızlara karşı bir olalım, diri olalım, iri olalım.
13. Erdoğan liderliğindeki TÜRKİYE YÜZYILI’nda CUMHURİYET değişmeyecek, 14 MAYIS’TA ERDOĞAN İLE CUMHURİYET İLELEBET PAYİDAR KALACAK.
DİPNOT : BİLMEYENLER İÇİN SIRRI SAKIK KİMDİR ? 40bin şehit vermemize neden olan, ülkemizi bölmek için kurulan PKK’nın kurucusu ve 2 numaralı ismi Şemdin SAKIK’ın kardeşidir. Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan mekanizmaların borozanıdır. eli kanlı ve yüreği kirli bir terör sevicisidir. yardım ve yataklıktan hüküm giymiş tescilli bir haindir.
Murat Çuhadar
Türkiye’nin Yaşam Koçu
Ak Parti İstanbul 1. Bölge
Milletvekili A.Adayı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.